Vabilo k včlanitvi novih članov

Spoštovani upokojenci in upokojenke!

Društvo upokojencev Dobrovo šteje 380 članov, starostna struktura članov pa je v večini nad 75 let. Zato v svoje vrste vabimo mlajše upokojence, ki bi pomagali okrepiti delo v društvu. Še posebej ste vabljeni tisti, ki vam računalniška pismenost ni tuja, saj želimo društvo posodobiti z digitalnim delovanjem. V letošnjem letu smo vzpostavili tudi spletno stran, preko katere bo potekalo obveščanje in informiranje članov o aktualnih dogodkih in aktivnostih.

Društvo organizira občni zbori in družabno srečanje ob 8. marcu (letos 5. marec), v drugi polovici avgustu pripravimo piknik, jeseni bomo obeležili tudi 50 letnico delovanja društva, leto pa zaključimo z novoletnim praznovanjem.

Poleg tega organiziramo enkrat letno daljši izlet, ki bo letos spomladi v maju (slikovita Apulija 5 dni), med letom pa eno ali dvodnevni izlet, odvisno od želja in prijav.

V društvu deluje sekcija balinanje moški, 2x tedensko je organizirana rekreacija za ženske in moške, občasno organiziramo  predavanja, aktualna za naše člane.

Aktivnosti bi želeli še razširiti, če bi bilo dovolj interesa za pohodništvo enkrat mesečno med tednom, kakšen kolesarski izlet, mogoče ste interesenti za pevski zbor ali recitatorsko-igralsko skupino za potrebe društva….

Vpis in plačilo članarine je možen v ponedeljek, 20.02. med 14,00 in 16.00 uro v prostorih občine Brda (tretje nadstropje).  Letna članarina znaša 10 EUR.

Informacije, obvestila in kontaktne štev. so na naši spletni strani www.dudobrovo.si

Dokument:
Vabilo 2023.docx
Vabilo 2023.pdf