Občni Zbor in Druženje Članov in Članic DU Dobrovo 2024

V nedeljo 10.03.2024 smo se člani in članice DU Dobrovo v velikem številu  zbrali na rednem občnem zboru društva s pričetkom ob 16.00 uri. Bilo nas preko 150 in prostorska stiska je bila  velika, čeravno smo bili v dvorani Vinske kleti na Dobrovem.

Po uvodnem nagovoru predsednice društva Vesne Filej nas je z pevskim nastopom razveselila odlična mlada pevka Ešli Peršolja iz Kozane.  Sledil je pozdrav in  nagovor Majde Korenjak predsednice DU Kojsko, ker je imelo tudi njihovo društvo napovedan dogodek.

Po uradne delu s poročili o delu društva in finančnem rezultatu ter predstavitvi programa društva za leto 2024,  sta nas nagovorila g. Zlatko Martin Marušič predsednik ZDUS severne Primorske in Franc Mužič,  župan občine Brda.

Za prijetno presenečenje je poskrbel nastop vokalne skupine Quartin. Fantje so ustvarili posebno vzdušje in nam upokojencem prinesli toliko veselja in sreče, da je težko opisati. Neizmerno smo jih hvaležni.

Družabno srečanje z večerjo se je nadaljevalo do poznih večernih ur. Da smo lahko tudi zaplesali je s skrbno izbiro glasbe  poskrbel naš stalni spremljevalec DJ Rado, za kar smo mu tudi hvaležni.

Hvala vsem za udeležbo in dobro voljo s katero ste prispevali, da je bilo srečanje res prijetno.

Galerija Fotografij