Izlet na Razstavo Cvetja Ortogiardino Pordenone 2024

IZLET NA RAZSTAVO CVETJA ORTOGIARDINO  PORDENONE 2024 PETEK,  8. 3. 2024

Odhod avtobusa ob 8.00 z Dobrovega (ŠTALON) in vožnja v Italijo do Pordenona. Najprej se bomo sprehodili po starem mestnem jedru, ki se nahaja ob reki Noncello. Sprehod bomo začeli pri konkatedrali sv. Marka in nato dalje po korsu Vittoria Emanuella II, kjer bomo opazovali predvsem gotsko arhitekturo. Nekaj bo tudi prostega časa. Nato se bomo zapeljali do restavracije, kjer nam bodo postregli s kosilom.

Sledil bo obisk največjega sejma za ljubitelje rož, rastlin in vrtnarjenja, ki že 43 let vabi obiskovalce. Vas zanimajo novi trendi in oprema za nego vrta, balkonskih aranžmajev, parkov, zunanjega pohištva in druge dekoracije? Ali pa bi si mogoče nabavili nove čebulice, zelenjavne sadike in semena…

Vse to boste lahko videli na 35.000 m2 razstavnih prostorov in pri več kot 300 razstavljavcih. Po obisku sejma sledi še vožnja proti domu, kamor bomo pripeli v večernih urah.

CENA: 70€ na osebo; cena je izračunana pri udeležbi najmanj 40 potnikov-

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedeni relaciji, vstopnino na sejmišče, kosilo, slovenskega spremljevalca in organizacijo izleta.

PRIJAVE S PLAČILOM IZLETA ZBIRAMO VČETRTEK

15.02.2024 od 15.00 do 17.00 v društveni pisarni.

 VABLJENI

Dodaj odgovor